Интериорни врати

Интериорни врати от Експерт Стара Загора. Красиви и модерни, при нас ще откриете перфектната комбинация от елегантен дизайн и перфектно качество на изгодни цени. Богатото ни разнообразие от модели ще Ви спомогне по-бързо да намерите Вратата. Стилни и надеждни – интериорните врати от Експерт Стара Загора са гаранция за най-високо качество.

Достъпни цени за интериорни врати от серия Стандарт

Модерни и качествени, при тях крилото е изработени от HDF материал, а рамката от масивна иглолистна дървесина. Предлаганите модели са класически, с фрезовка или със стъкло. Палитрата от цветове е изключително разнообразна. Произведени от утвърдени производители, те са и едни от най-достъпните.

Врати Gradde – гарантираното немско качество

Интериорни врати с елегантна визия и гарантирана здравина. При нас получавате най-доброто качество на супер ниски цени. Стъклените орнаменти до допълват по изключително елегантен начин вратите Gradde, a заоблените ръбове ги правят максимално безопасни.

Бърза доставка и монтаж

При нас ще получите бърза доставка. А при нужда, ще Ви съдействаме като Ви свържем с екип, за тяхното монтиране.

Защо врати Експерт Стара Загора?

Благодарение на това, че сме утвърдени вносители, предлаганите от нас цени са възможно най-ниските в град Стара Загора, а качеството е гарантирано.

Filter products / Интериорни врати / Showing 1 - 15 of 146 results
Цвят
Размер крило
Размер врата
Дебелина крило
Покритие
Категории
Сортиране