Защо новата ви интериорна врата трябва да бъде Sil Lux?

Ако Вашите врати са остарели, скърцат, вече са надраскани, то най-вероятно се притеснявате от приятелите си. Да, време е за смяна!

Модели врати Sil Lux

Но нека Ви дадем съвет, относно това, какви да бъдат новите Ви врати. Вашата серия е Sil Lux ! Това е колекция украински врати от HDF материал, с LVC покритие и в пет уникални цвята:

  • Снежен бор;
  • Избелен дъб;
  • Райски орех;
  • Японски бонсай;
  • Златен кестен.

Какви са предимствата, които получавате със Sil Lux?

Вратите са безфалцови , като при необходимост могат да бъдат подрязани и на ширина, и на височина. Може да избирате между врати със стандартна каса и с каса Панел . Така че не се притеснявайте, ако имате метални каси, които не желаете да бъдат демонтирани. Разбираме Ви! Знаем колко е досадно за съседите и рисково за останалата част от Вашия интериор.

Може би, вече се питате: „Добре, каква ли е цената на една такава врата?” Истината е, че Sil Lux вратите са в най-доброто съотношение между качество и цена ! Проверете, проучете пазара и се убедете сами!

Единственото, което може евентуално да Ви разочарова, е фактът, че някои от моделите на серията не се предлагат в пълния цветови диапазон. Всеки модел се поддържа задължително в два от тях, но има и такива, които ще Ви зарадават с пълната си цветова палитра от 5 цвята. Но не се тревожете! Моделите са много на брой, така че няма шанс да не си харесате нито един от тях.

Друго предимство на тези врати е PVC затварянето. Затварянето е доста по-тихо и плавно, в сравнение с обикновените врати. Това идва от факта, че няма триене на метал в метал. При Sil Lux имате и различни опции за дръжки и брави.

Тези модели са напълно подходящи със своите качества за врати за детска стая. Неоспоримо врати Sil Lux са една от най-добрите серии интериорни врати на пазара! Така че ако наистина сте решили да сменяте вратите у дома, помислете, дали наистина не е добра идея да послушате съвета ни и да си купите врати Sil Lux.