Входни врати

Показване на 1–21 от 89 резултата

Входни блиндирани и метални врати

Във Врати Експерт – Стара Загора ще намерите богат асортимент от входни врати, подходящи за апартамент, къща или офис. При нас ще получите най-доброто качество и богато разнообразие от модели. Защитете максимално жилището си и се насладете на спокойствието на домашния уют. Вратите от Експерт Стара Загора са лидер на пазара благодарение също на предлаганите ниски цени на своите продукти. Вижте с какво разполагаме в нашия магазин и не изпускайте страхотните ни предложения.

За допълнителна информация може да се свържете с нас на посочените телефони или да попитате на място във физическия ни магазин някой от нашите експертни консултанти. Не се притеснявайте да зададете своите въпроси и да представите своите идеи и възгледи, ние сме тук да Ви бъдем максимално полезни в избора на входна врата за Вашето жилище.

Блиндирани врати за апартамент

При нас ще откриете желаната блиндирана врата за Вашия дом. С нея Вие и Вашето семейство ще се чувствате защитени и ще осигурите нужните сигурност и спокойствие. Благодарение на разнообразието от модели, които предлагаме, ще можете лесно да я съчетаете стилово и с интериорните врати за една елегантна цялостна визия на дома, на която всеки би Ви завидял. Представете ни Вашите размери и предпочитания за врата, а ние ще Ви посъветваме коя е подходящата за Вашето жилище. Разполагаме с модели, които гарантирано ще постигнат желаната от Вас представа.

Блиндирани врати за къща

Блиндирани входни врати в Стара Загора, с безспорно качество на топ цени ще откриете само при нас. Здрави и надеждни, ние ще Ви предоставим правото на избор от богат асортимент. Гарантирана сигурност за вас и вашето имущество. Благодарение на специалното си покритие, те остават неподвластни на атмосферните условия, като по този начин нашите модели са изработени и пригодени да бъдат монтирани на всякакъв тип външни постройки.

Качества и предимства

Нашите входни врати сами говорят със себе си, като моделите ни разполагат освен с богат избор от дизайни и цветове, ами ще откриете подробен и дълъг списък с характеристики и качества, които отличават предлаганите от нас входни врати. Залагаме нашите продукти да са на възможно най-високо качество на ниска и достъпна цена.

  • Материали – ПДЧ и MDF панели
  • PVC фолио или прахово боядисано покритие
  • Независими заключващи системи
  • Шумо и топло изолация
  • Бронировка на патрона
  • Подсилени с пасивни шипове

Най-бързите доставка и монтаж

Стараем се да отговорим на Вашите нужди по най-добрия и най-бързия начин. Съхраняваме всички свои артикули на склад, за да достигнат възможно най-бързо при Вас. Монтажът се извършва в най-кратък срок от нашите професионалисти, след предварително вземане на размерите за новата Ви врата.

Входни врати от Експерт Стара Загора

Покривайки перфектно критериите за високо качество на ниска цена, ние Ви предлагаме сигурност и стилен дизайн на достъпни цени. Моделите ни са разработени по специални технологии, гарантиращи дълга и безпроблемна експлоатация. Благодарение на разнообразните ни предложения не е нужно да правите избор между атрактивна визия и сигурност.